dinsdag 21 augustus 2012

Zwangerschapsfotografie

Zwangerschapsfotografie


Voor de mooiste en leukste zwangerschapsfoto's kom je naar Mentel Fotografie.

Jullie zijn zwanger en verwachten een kindje, van harte gefeliciteerd !! Dan krijg je dus een prachtige dikke buik (of je hebt hem al), met daarin jullie kindje. Straks is die buik weg en heb je er een schitterende baby voor in de plaats.

Wil je een mooie herinnering aan je zwangerschap laat dan een zwangerschapsfotosessie van jezelf maken. Dat kan alleen of samen met je partner of kind(eren).
zwangerschapsfotografie
Heb je zelf een leuk idee, aarzel dan niet en kom er mee.

Wij maken ook geboortekaartjes !

In de studio is bijna alles mogelijk, maar de fotoreportage kan ook buiten gemaakt worden of bij jullie thuis, bijvoorbeeld in de babykamer.
Het is verstandig om voor de sessie niet al te strakke kleding te dragen. Denk daarbij ook aan je lingerie. Dit voorkomt 'lelijke' striemen op je huid.

Neem daarnaast wat elastische kleding mee en bijvoorbeeld een blouse die je los kunt dragen. Ook een lichte en donkere broek die je zonder al teveel plooien tot onder je buik kunt schuiven is erg handig.
Maak je niet druk om eventuele striae, moedervlekken, pukkels etc. Alles is achteraf te verwijderen met de computer.

Kijk van tevoren zelf ook op internet naar poses die je leuk vindt, stuur mij eventueel wat voorbeeldjes als je die hebt. Uiteraard help ik je natuurlijk met het poseren....

Daarnaast is het leuk om attributen mee te nemen die bij de baby horen, zoals bijvoorbeeld een rompertje, schoentjes of een badeend.
zwangerschapsfotografie

Mentel fotografie is zeer ervaren met zwangerschapsfotografie. Je voelt je op je gemak, en je krijgt de mooiste zwangerschapsfoto's

Als je vragen hebt, neem dan gerust contact op!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten